HNR-konepaja Oy

Tietoa yrityksestä

Metalliteollisuuden moniosaaja

HNR-Konepaja Oy on vuonna 1983 perustettu alihankinta- ja tilauskonepaja. Toimintamme käsittää kokonaistoimituksen valmistuksesta asennukseen. Valmistamme tilaajan suunnitelmien mukaisesti niin yksittäisiä kokonaisuuksia kuin järjestelmiäkin. Pintakäsittelyjen tuottamiseen käytämme alihankkijoitamme.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Vahvuutemme on nykyaikainen konekanta sekä koulutettu ja ammattitaitoinen henkilöstö. Nämä yhdessä takaavat työn korkean laadun. Kaikki koneistajamme ja levyseppähitsaajamme ovat suorittaneet kaikki vaaditut alan ammattitutkinnot.

Jatkuvaa kehitystyötä

Toimimme Kotkassa Jylpyn teollisuusalueella 2000 m² monipuolisissa tuotantotiloissa. Olemme viime vuosina näkyvästi kehittäneet myös toimintakapasiteettiamme. Päähallin vapaa työskentelykorkeus on 6 metriä ja siltanosturin nostokyky 10 000 kg. Lisäksi erillinen 400 m² koneistushallimme on varustettu 3200 kg nostokyvyn nosturilla.

Standardisoitua laatua

Varmistaaksemme työmme laadukkuuden ja että se vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaiden muuttuvia tarpeita, on käytössämme ISO 9001 -laatujärjestelmä. Haluamme myös huolehtia ympäristöstä, joten käytössämme on myös ISO 14001 standardin mukainen ympäristöjärjestelmä.
  • Korkealaatuinen alihankintapalvelu
  • Asennustyöt asiakkaan tuotantolaitoksissa
  • Tehdaskunnossapito
  • Koneistetut levytyöt
  • Prosessiteollisuuden vaativat koneistukset
  • Prosessiteollisuuden tuotantolinjoihin kuuluvat osat (siilot, uunit, kuljettimet)
HNR-Konepaja numeroina
27
Metalliteollisuuden ammattilaista
3.4

Liikevaihto 3.4 MEUR

1983
Kokemusta jo vuodesta 1983 lähtien

For a
Green
Future

Meille laatu on asiakkaan vaatimusten täyttämistä mahdollisimman tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Toimintaamme ohjaa sertifioidut laatujärjestelmät ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001


Rakkaudesta rautaan


Seuraa meitä

© 2022- HNR-Konepaja Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy