Sertifioitua osaamista

Kohti vihreämpää tulevaisuutta

Yrityksemme on ottanut suuren harppauksen kohti kestävämpää ja vihreämpää tulevaisuutta. Lämmityksessä olemme siirtyneet maakaasun käytöstä ympäristöystävällisempiin lämmitysmuotoihin. Tuotantotiloissamme eri työprosesseissa syntyy lämpöä, joka otetaan talteen ja hyötykäyttöön eikä hukkalämpöä pääse syntymään. Olemme myös asentaneet aurinkopaneelit toimitilojemme katoille, joilla tuotetaan suurin osa käyttämästämme sähköstä.

Työtilojen ilmanlaatu

Panostamme työtilojemme ilmanlaatuun ja - puhtauteen, jotta työympäristömme olisi mahdollisimman turvallinen ja viihtyisä työntekijöillemme. Tuotantotiloissamme on ilmanpuhdistimet, jotka keräävät ja suodattavat työprosesseissa syntyvän pölyn, hitsaushuurut sekä öljysumun.

Levyhallissamme on käytössä Novus Airtower -ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti hitsaushuurujen poistoon. Järjestelmä imee epäpuhtaan ilman suodattimien läpi ja kierrättää puhdistetun ilman takaisin sisäilmaan.

Uutena lisäyksenä polttohalliimme on tullut plasmaleikkurin lisäksi Kemperin PlasmaFil eli termisen leikkauksen savunimu- ja suodatusjärjestelmä. Se toimii isolla työpaineella ja sopii vaativiinkin savunimukohteisiin.

Työturvallisuus

Työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja. Kaikki työntekijämme ovat vakuutettuja myös vapaa-ajallaan ja heillä on mahdollisuus liittyä Karhulan Tehtaitten Sairauskassaan, joka auttaa terveydenhoidon kustannuksissa. Suosimme työterveyshuollossamme paikallista toimijaa ja olemme valinneet kumppaniksemme Kotkan Työterveys Oy:n.

Henkilöstöllämme on myös mahdollisuus polkupyöräetuun, jolla haluamme tukea ja kannustaa liikkumaan sekä edistää hyvinvointia.

For a
Green
Future

Meille laatu on asiakkaan vaatimusten täyttämistä mahdollisimman tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Toimintaamme ohjaa sertifioidut laatujärjestelmät ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001


Rakkaudesta rautaan


Seuraa meitä

© 2022- HNR-Konepaja Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään.
Site Jaakko Leislahti Oy